Productregistratie

Om er zeker van te zijn dat de vervaldatum van uw garantie actueel is, dient u uw product te registreren.

Als je een product van het merk SanDisk hebt, klik je hier

Als je een product van het merk Western Digital Platforms & Servers hebt, klik je hier

If you do not have a valid receipt, please photograph your product front & back and upload photographs.
Loading
Door het vakje aan te vinken bevestig je de privacyverklaring van Western Digital en ga je akkoord met het ontvangen van berichten van Western Digital waaronder nieuwsbrieven, updates en promotieacties in verband met producten van Western Digital. Je kunt je toestemming op elk gewenst moment weer intrekken.
Controleer of je een correct e-mailadres hebt opgegeven om zeker te zijn van een tijdig antwoord van onze kant. Controleer ook je mappen SPAM / JUNK / SOCIAL / PROMOTION op ons antwoord op je vragen/verzoeken.

Door op “Verzenden” te klikken, verklaar ik dat ik het begrijp en ermee akkoord ga dat de via dit formulier ingediende informatie wordt verzonden naar en opgeslagen door Western Digital in de VS en andere landen buiten de Europese Economische Ruimte en dat Western Digital deze informatie, met inbegrip van eventuele updates van mijn informatie, zal verwerken en opslaan in overeenstemming met de privacyverklaring van Western Digital.