Product update for My Cloud EX2

IMPORTANT:
My Cloud product requires a hard drive inserted into the bay and a volume must be created to perform the firmware update.

Firmware Release 2.12.127 (01/08/2019)
| Note sulla versione

Download Dettagli prodotto

What's new!
  • Security Fixes
    • Resolved multiple command injection vulnerabilities including CVE-2016-10108 and CVE 2016-10107.
    • Resolved multiple cross site request forgery (CSRF) vulnerabilities.
    • Resolved a Linux kernel Dirty Cow vulnerability (CVE-2016-5195).
    • Resolved multiple denial-of-service vulnerabilities.
    • Added brute force attack mitigation.
    • Improved security by disabling SSH shadow information.
    • Resolved a buffer overflow issue that could lead to unauthenticated access.
    • Resolved a click-jacking vulnerability in the web interface.
    • Resolved multiple security issues in the Webfile viewer on-device app.
    • Improved the security of volume mount options.
    • Resolved multiple security issues in the EULA onboarding flow.
    • Resolved leakage of debug messages in the web interface.
    • Improved credential handling for the remote MyCloud-to-MyCloud backup feature.
    • Improved credential handling for upload-logs-to-support option.
    • Removed non-production testing information.

• Components Updated
    • Apache - v2.4.34.
    • PHP - v5.4.45.
    • OpenSSH - v7.5p1.
    • OpenSSL - v1.0.1u.
    • libupnp - v1.6.25 (CVE-2012-5958).
    • jQuery - v3.3.1 (CVE-2010-5312).
    • Rsync – v3.0.7.

• Other Bug Fixes
    • Resolved high CPU utilization with ufraw-batch process.
    • Improved remote host port handling.
    • Added warnings when enabling remote dashboard.

Aggiornamento manuale del firmware su My Cloud EX2

Importante: assicurati di interrompere tutti i processi e salvare tutti i dati prima di eseguire l'aggiornamento del firmware.

Nota: i dispositivi My Cloud richiedono un hard disk inserito nell'alloggiamento e deve essere creato un volume per eseguire l'aggiornamento del firmware.
non interrompere il processo di upgrade del firmware. Ciò potrebbe causare malfunzionamenti del dispositivo o impedirne l'avvio.
Se usi il metodo di aggiornamento manuale, non rinominare il file del firmware. Ciò impedirà la corretta riuscita dell'aggiornamento manuale e può danneggiare il sistema.

Aggiornamento del firmware su My Cloud EX2
  1. Scarica il firmware sul desktop.
  2. Decomprimi il file e troverai il firmware effettivo in questo formato: My_Cloud_KC2A_2.xx.xx.bin
  3. Salvalo sul desktop.
  4. Apri l'interfaccia utente della dashboard di My Cloud EX2.
  5. Vai su Impostazioni >> Aggiornamento del firmware.
  6. Sotto la sezione Aggiornamento manuale, fai clic sul pulsante Aggiorna da file e si aprirà una finestra.
  7. Cerca il punto in cui è stato salvato il file My_Cloud_KC2A_2.xx.xx.bin e selezionalo.
  8. Visualizzerai una finestra popup che conferma l'upgrade del firmware, fai clic su OK.